Welke handbagage koffer heb ik nodig?

Welke afmetingen zijn er?

Er zijn over het algeneem twee verschillende sorten handbagage een underseater (45cm hoog) en een standaard handbagage standaard (55CM hoog). Die laast heeft ook nog eens verschillende soorten breedtes. varierend van 35 Cm breed tot 40 Cm breed. Wij leggen u op deze pagina uit wat de verschillen zijn en welke handbagage koffer bij u het beste past.

Waarom zou u een underseater overwegen?

Waarom zou u een underseater overwegen? Een underseater handbagage koffer kunnen in tegenstelling tot gewoon handbagage koffer altijd mee nemen zonder extra kosten. Een underseat koffer is van alle gemaken voorzien, zo heeft de koffer een trekstang, goede soepelen wielen, en licht van gewicht.

Handbagage 35 cm

Bent u opzoek naar een volwaardige handbagage koffer maar die wel zelfs bij de strengste vliegvaarmaatschijpen mee mag voor handbagage? Dan zijn de 35 cm breed handbagage een goede keuzen.

Handbagage 40 cm breed

Wilt u zo veel mogelijk mee nemen met uw handbagage? Dan zijn de 40 cm breed handbagge koffers een goede keuzen. All deze koffer zijn officeal handbagage voormaat. Goede om te weten: Het kan zijn dat u bij vaak budjet airlains moet bij betalen voor uw koffer. Bekijk daarom onze airline lijst.

Vragen over handbagage koffer afmetingen?

Indien u een ticket heeft waarbij u een handbagagekoffer mag meenemen, zijn exemplaren met een breedte van 35 cm of kleiner het meest geschikt. Dergelijke handbagagekoffers mogen namelijk altijd mee aan boord.

Uit onze ervaring blijkt dat zachte handbagage voor de meeste mensen de beste keuze is. Dankzij de flexibele schaal kunt u gemakkelijker net iets meer meenemen. Bovendien zijn al onze zachte handbagagekoffers voorzien van handige extra's, zoals een laptopcompartiment en kleine voorvakken.