Bezorging

GRATIS VERZENDING BIJ EEN MINIMALE BESTEDING VAN €35. Dat is mooi meegenomen; alle bestellingen vanaf €35 die afgeleverd mogen worden binnen Nederland, worden gratis bezorgd! Plaats je een order onder de €35,- reken dan op €3,95 verzendkosten.

Voor de meeste van onze producten geldt, voor 16:59 besteld de volgende werkdag in huis. 

Dit kan echter uitlopen tot 2 of 3 werkdagen op drukken dagen zoals de sinterklaas of kerst.

Woont u in het Gooi en besteld u voor 17:00. dan ontvangt u de zelfde dag nog uw bestelling.
(Laren-Blaricum-Naarden-Bussum-Huizen-Hilversum)

van maandag t/m zaterdag

(zondag word het niet bezorgt)

Woon je in België of wil je iemand verassen die in België woont? Nou dan zit je bij Gielen Lederwaren goed alle bestelling boven de 35 Euro krijgen gratis verzending naar België. Hou wil ingedacht dat de bezorgtijd wel wat anders is dan die van Nederland denk hierbij dan aan 1 a 2 werkdagen latere levertijd.

Retour of ruilen

Artikelen kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd aan ons adres, Nassaustraat 6 1404CT te Bussum. of geruild worden in onze winkel.

Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.

Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen* op je bankrekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen* ** duren.

Bezorgkosten worden vergoed als de artikelen onbeschadigd zijn en in originele verpakking worden opgestuurd.

Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het andere artikel aan ons retourneren.

(Of het direct ruilen in onze winkel.)

Het retour proces kan tot max 10 dagen duren. (inclusief de terug betaling)

Garantie

Bij de meeste van onze producten is de aankoop bon genoeg. Maar bij sommige artikelen voornamelijk koffers Moet u een garantie bewijs hebben.

Ja, u kunt zonder garantie bewijs uw samsonite koffer laten repareren. Alleen worden hiervoor wel extra kosten inrekening gebracht.

Reparatie?

Als u een reparatie heet van een artikel dat niet van ons vandaan komt. Kunt u een mail sturen naar info@gielenlederwaren.nl Met als onderwerp "Reparatie niet van Gielen"

Schrijf in het kort wat het probleem is, en verstuur een foto van de reparatie.

Let op! Vergeet niet het aankoop bewijs en of garantie bewijs mee te sturen in de mail!

staat uw vraag er niet bij?

Dan kunt u het best even contact met ons opnemen.