S2024 Cowboysbag collectie

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Cowboysbag-collectie: de Pleasure-collectie. Deze tassen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun prachtige patronen en het gebruik van suède, wat een nostalgische jaren '70 uitstraling geeft. Maak uw 2024 zomeroutfit compleet met een van deze stijlvolle tassen.

Hieronder vind u een korte omschrijving van onze top 4 tassen van deze collectie:

Britt

Een echte “topper” deze cowboysbag crossbody Britt.
Met vakkundig doorgestikte naden voelt deze tas zacht aan.
Door de keuze uit de kleuren elemental blue en nomad is dit een echte “must-have”
Het hoofdvak met rits, voorvak en achtervak met magneetsluiting plus nog een extra open middenvlak maken dat deze tas praktisch in gebruik is. De verstelbare sierlijke schouderband geeft deze crossbody een eigentijdse look die in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Bekijk tas

City bag Texas

Het ontwerp van deze stijlvolle tas in suède look straalt klasse uit.
Een combinatie van de materialen leer en suède met aan de binnenkant 1 groot vak met klein ritsvakje en pasjeshouder maakt deze tas tot een elegante crossbody voor dagelijks gebruik, die je het liefst altijd bij je hebt.

Bekijk tas

Crossbody Carmen

Deze elegante crossbody Carmen doet haar naam alle eer aan! Met een prachtige doorgestikte voor- en achterzijde is dit een echte eye- catcher!
Fashionable en praktisch met 1 hoofdvak en 2 binnenvakken met ritssluiting.
Natuurlijk ook te dragen als handtas, is deze crossbody ontworpen voor dagelijks gebruik, een dagje uit of voor naar je werk.

Bekijk tas