Top 3 handbagage koffers 2024

Ga u deze zomervakantie op reis en bent u opzoek naar een geschrikt handbagage koffer? In deze blog laat onze koffer expert Calvin u de top 3 beste handbagage koffer van 2024 zien.

Nummer *1 De Samsonite Respark 35 EXP.

 

De Samsonite Respark 35 EXP is al jarenlang onze favoriete handbagagekoffer. Deze koffer is zowel lichtgewicht als duurzaam. Door zijn zachte schaal kunt u zelfs net iets meer inpakken dan in een vergelijkbare harde koffer. Bovendien is de Respark uitgerust met handige afsluitbare voorvakken, ideaal voor het snel meenemen van benodigdheden, en beschikt hij over een gevoerd laptopcompartiment voor extra gemak.

Bent u een enthousiaste shopper tijdens uw vakantie? Dan is de expandable optie ideaal voor u. Door gebruik te maken van de binnen ritsen kunt u eenvoudig de grootte van de koffer vergroten, zodat u bijvoorbeeld tijdens de terugreis meer kunt meenemen.

Nummer 2 *Nieuwkomer De Herschel Handbagage koffer. 

 

De Herschel Heritage koffer is de nieuwkomer van deze zomer. U bent wellicht al bekend met het merk Herschel vanwege hun uitstekende tassen en accessoires. Deze zomer heeft Herschel een kofferlijn geïntroduceerd die, net zoals alle andere Herschel producten, een beperkte levenslange garantie heeft. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Mocht er toch iets misgaan, dan kunt u bij ons terecht voor volledige garantie (ja, zelfs op de wielen).

De koffer is gemaakt van sterk polycarbonaat en is daardoor ook bestand tegen vallen en stoten, zelfs als uw koffer in het ruim moet worden vervoerd, daarnaast beschikt de koffer over soepel, sterken en stillen wielen.

Het unieke design "Trunk" geeft de koffer een uitstraling die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en functioneel, waardoor het een ideale reis reisgenoot is.

 

Nummer *3 Samsonite Neopod

De Samsonite Neopd handbagagekoffer koffer onderscheidt zich doordat hij gemaakt is van sterk polycarbonaat, maar wat hem echt uniek maakt, is het ruime voorvak. In dit voorvak vindt u handige compartimenten voor uw laptop, tablet en andere benodigdheden, evenals twee afsluitbare binnenvakken, ideaal voor kabels en kleine spullen. Bovendien beschikt het voorvak over een ingebouwde aansluiting voor een powerbank, zodat u eenvoudig uw telefoon onderweg kunt opladen aan de buitenkant van de koffer.

De koffer is tevens uitgerust met een expandable binnenrits, waardoor u de inhoud van de koffer kunt vergroten. Dit is handig wanneer u iets extra's wilt meenemen op reis. Binnenin de koffer bevindt zich ook een afsluitbaar binnenvak, naast een kledingverdeler.

 

 


Bekijk all onze koffers op ware grootte

AR Koffer

Bent u op zoek naar de ideale vervanging van uw oude koffer?

Bekijk dan uw nieuwe koffer in AR in 3 gemakkelijke stappen.

Stap 1

Pak uw oude koffer en zet deze op een open plek.

Stap 2

Klik op de productpagina op "Bekijk op ware grootte in AR".

Stap 3

Scan de grond en klaar!

Nu kunt u gemakkelijk de nieuwe koffer naast uw oude koffer zien en kijken of deze dezelfde afmetingen heeft, of dat u een groter of juist kleiner model nodig heeft.